THE COMPANY

ALFAB startades 1980, det var då Alf Behrens började sälja Liebherr mobilkranar i Sverige och Finland. 1987 grundades ALFAB som det ser ut idag och två år senare inriktade vi oss endast på den svenska marknaden. 1995 började Erik Behrens på ALFAB och fem år senare, 2000 tar Erik över som företagsägare och ledare. Den 20 juni 2002, gick Alf hastigt bort.

Idag är ALFAB ett välmående familjeföretag med historia, kompetens och en mycket positiv framtidsyn. Mellan 1997-2012 har vi ökat omsättningen med över 1400% och personalstyrkan har dubblerats. Som marknadsledare är numera ALFAB det naturliga valet för framgångsrika kranägare med höga krav på service och kvalitet. ALFAB tänker långsiktigt och kontinuerligt anpassar vi oss efter marknadens signaler för att bli ännu bättre. 2011 blev vår ändamålsriktiga anläggning på 2300 kvm klar vid E18 i Västerås. ALFAB är en trygg och stabil partner som har högsta kreditvärdighet, AAA

Kvalitet, kunskap och service – de tre pelare som ALFAB vilar på och som våra kunder alltid kan lita på. Redan vid planeringen av en ny mobilkran görs riktlinjerna för den kommande servicen upp. Vår målsättning är att ge våra kunder trygghet i både teknik och bemötande, därför utbildas våra personal varje år två till tre veckor hos Liebherr.