SERVICETEKNIKER TILL ALFAB SÖKES

Efter ännu ett år med över 30 Liebherrkranar till Sverige och ökad efterfrågan av våra tjänster har vi möjligheten att utöka Team ALFAB. Liebherr LTM mobilkranar säljer vi sedan 36 år och vi säljer numera även Liebherrs eldrivna självresande MK kranar och 10 nya kommer till Sverige framöver.

Vi erbjuder en modern arbetsplats och ett starkt team. Årligen utbildar vi våra montörer på Liebherr i Tyskland och som servicebil erbjuds Mercedes Benz Sprinter. Vår nya anläggning på 3000 kvm vid E18 i Västerås är branschledande. Bakom försäljningsframgångarna står ett väl inarbetat serviceteam för bästa service och support. Vi samarbetar med en av Sveriges bästa coacher för att utbildas, utvecklas och bli ännu bättre.

Vi söker en resemontör som kan förstärka vårt positiva Team ALFAB.  Du ska dela våra ledord som kunden i fokus, kvalitetsinriktade, lojala mot varandra och företaget, samarbeta och ha roligt ihop! Utbildning eller erfarenhet av entreprenadmaskiner är en fördel.

Känner du att detta är din utmaning – vänligen skicka CV och löneanspråk till Therese på therese@alfab.se eller 021-128140.

SERVICETEKNIKER