SERVICE

Grundstommen inom ALFAB är marknadsledande service. För att garantera högsta kvalitet och kunskap kan vi som enda leverantör erbjuda sju egna Liebherrutbildade montörer och mekaniker som står till kundernas förfogande. Med våra partners TMG och Thomas ”Doktorn” Bergholm förfogar vi över 20 mekaniker i Sverige. Vill du ha marknadens bästa och mest utbildade personal som dessutom får lösa alla dina problem och önskemål finns bara ett långsiktigt alternativ – generalagenten ALFAB.

ALFAB är det naturliga valet för framgångsrika kranägare med höga krav på service och kvalitet. ALFAB förstärker sin position ytterligare med nya utbildningar hos Liebherr samt förbättras genom Marcus stora kunskap och positiva engagemang som servicechef.

Kvalitet, kunskap och service – de tre pelare som ALFAB vilar på och som våra kunder alltid kan lita på. Redan vid planeringen av en ny mobilkran görs riktlinjerna för den kommande servicen upp. Vår inriktning är att ge våra kunder trygghet i både teknik och bemötande, därför utbildas våra montörer varje år en till fyra veckor hos Liebherr.

ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för kranar – ett långsiktigt och klokt val.

ALFAB – med service och support sedan 1987!

NYTT HOS ALFAB

GIGANTEN LIEBHERR MK 140 TILL JINERTmk140

Ulf Bille har fått sin nya LIEBHERR MK 140. Liebherrs gigant av självrensande kranar som...


2018-01-15GOTT NYTT ÅR!alfab_gott_nytt_ar

Tack för 2017. Med 32 kranar till Sverige är det familjen ALFAB och LIEBHERR's näst bästa på...


2018-01-01LIEBHERR LTM 1070-4.2 TILL KRANBOLAGET I GÄSTRIKLANDLIEBHERR LTM 1070-4.2

Världens bästa julklapp blir idag en LIEBHERR kvalitetskran till Kranbolaget. Roger är den...