SERVICE

Grundstommen inom ALFAB är marknadsledande service. För att garantera högsta kvalitet och kunskap kan vi som enda leverantör erbjuda sju egna Liebherrutbildade montörer och mekaniker som står till kundernas förfogande. Med våra partners TMG och Thomas ”Doktorn” Bergholm förfogar vi över 20 mekaniker i Sverige. Vill du ha marknadens bästa och mest utbildade personal som dessutom får lösa alla dina problem och önskemål finns bara ett långsiktigt alternativ – generalagenten ALFAB.

ALFAB är det naturliga valet för framgångsrika kranägare med höga krav på service och kvalitet. ALFAB förstärker sin position ytterligare med nya utbildningar hos Liebherr samt förbättras genom Marcus stora kunskap och positiva engagemang som servicechef.

Kvalitet, kunskap och service – de tre pelare som ALFAB vilar på och som våra kunder alltid kan lita på. Redan vid planeringen av en ny mobilkran görs riktlinjerna för den kommande servicen upp. Vår inriktning är att ge våra kunder trygghet i både teknik och bemötande, därför utbildas våra montörer varje år en till fyra veckor hos Liebherr.

ALFAB är ett svenskt familjeföretag i andra generation som brinner för kranar – ett långsiktigt och klokt val.

ALFAB – med service och support sedan 1987!

NYTT HOS ALFAB

LTM 1130-5.1 TILL KYNNINGSRUDltm1130_alfab

Maffiga LIEBHERR LTM 1130-5.1 levereras denna vecka till Kynningsrud. Grattis och tack för att ni...


2018-05-08LTM 1055-3.2 TILL ÅNGE MOBILKRANARange_mobilkranar

Stark och populär LIEBHERR till våra vänner i Ånge. Ett klokt och långsiktigt val från...


2018-05-04LIEBHERR MK 88 TILL WALLASTwallast

WALLAST och LIEBHERR MK 88 tar framtiden med eldrift till Umeå. Välutbildade och lyckliga efter...