Alfab Racing utmanar i Europeiska GT4-serien som partner till Aston Martin Racing!

Efter många års tävlande i Nordiska och andra internationella tävlingar, kommer ALFAB Racing anta utmaningen i Europeiska GT4-serien 2014.
 
Alfab Racing kommer att tävla i Europeiska GT4 serien som Aston Martin Racing Partner med en fabriksny Aston Martin Vantage. Samarbetet mellan Alfab Racing och Aston Martin Racing visar avsikten och allvaret i utmaningen som omfattar ny bil samt tekniskt support med fabrikspersonal.
 
Vi ser detta som en början på en intressant resa tillsammans och vi är stolta över att vara Aston Martin Partner, säger teamets ägare Erik Behrens, som också kommer att vara en av förarna i den nya bilen.
 
Det vänliga bemötandet och den lyhörda dialogen som vi hade med Aston Martin Racing när vi besökte deras anläggning i Banbury gav oss verkligen känslan av att vara en del av Aston Martin Racings familj. Nu är det fullt fokus på framtiden, säger Markus Fasth som blir Team Manager för Alfab Racing.
 
Andreförare i teamet blir Daniel Roos, som kört för Alfab Racing under många år. Daniel och Erik kommer att bli en perfekt förarkombination i GT4, säger Marcus.
 
Vi förbereder oss redan nu för den första tävlingen, med förarutbildning i Aston Martins körsimulator samt shake down med den nya bilen tillsammans med Aston Martin Racing i Storbritannien.
 
GT4-kalendern innehåller tävlingar runt om i Europa på berömda racinghelger som Spa- 24H och Zandvoort ADAC GT Masters.
 
Maj – 10-11:e                Misano – Italien
Juli – 4-6:e                    Zandvoort – Nederländerna ( ADAC GT Masters )
Juli – 24-26:e               Spa – Belgien ( Spa- 24H )
Augusti – 30-31:a       Paul Richard – Frankrike
September 20-21:a     Nürburgring – Tyskland
Oktober 25-26:e           Monza – Italien
 
 
För samarbetspartners till Alfab Racing erbjuds exklusiva VIP-paket till tävlingarna. Vi kan även erbjuda VIP-paket till tävlingar utöver GT4-seriens tävlingsschema som t ex Le Mans 24H, Spa 24H, Nurburgring 24H.
 
Alfab Racing har även som mål att avsluta säsongen 2014 och börja säsongen 2015 med Dubai 24-timmars race tillsammans med fler intressanta förare i teamet.