Välkomna till Anderstorp!

Daniel ”Snabba Sniglen” Roos och Team Alfab vill visa vad dom går för på Anderstorp!

DanielInför fjärde deltävlingen kan vi konstatera att vi tagit pole i alla race. Att turen var med oss på första Anderstorpstävlingen, men på Mantorp och delvis Falkenberg har vi inte haft samma flyt.

”Sist vi tävlade på Anderstorp blev det pole och seger. Anderstorp är den banan som vår R8 LMS gillar mest av de svenska och är äv mer europsiskt snitt än övriga. R8ans fina balans gör de snabbt svepande kurvorna till en njutning. Vi välkomnar alla att avnjuta Alfab Racing på sveriges riktiga GT bana” säger en förhoppningfull Roos.

”Vi kommer förberedda till Anderstorp och har tid att testa olika inställningar på vår R8 LMS. Samtidigt vill jag lyfta fram Daniel Roos som går från klarhet till klarhet. Han har blivit riktigt snabb i R8an och är en bra partner att köra med. Jag gillar hans trevliga och ödmjuka sätt och hoppas han tar sig ännu längre i racingvärlden. I teamet går han under namnet Snabba Snigeln – klistrad längs banan på ett snabbt vis och det hoppas jag att han får visa upp på Anderstorp igen” flinar Erik.

Välkomna till Anderstorp Lördagen den 6/8!