ALFAB OCH LIEBHERR FÖRSTÄRKS YTTERLIGARE!

Stolt kan vi presentera Östergötlands svar på MacGyver som en av tre kommande förstärkningar till positiva Team Alfab de närmaste månaderna.

Då efterfrågan på våra tjänster ökat starkt i Västra Götaland söker vi även aktivt efter en bra och passande montör som förstärkning till vårt team.

Faktum är att vi idag med våra starka partners TMG och Thomas "Doktorn" Bergholm har 20 mekaniker i Sverige. 7 egna servicekillar samt även Johan och Marcus på support och reservdelar ger 9 personer som ger er framgångsrika kranägare marknadens bästa service och support.

2015 blir vårt bästa år någonsin med 33 sålda Liebherr till Sverige – över 4000 ton Liebherr lyftkraft på ett år är nytt rekord!

Norge, Danmark, Finland och Sverige har alla numera ca 70 % av marknaden, så hela Norden visar tydligt vägen.

Familjen Liebherr har över 50% av världsmarknaden och det ger många fördelar. Att Liebherr är så starkt innebär att Deutsche Leasing erbjuder 1,19 % + Stibor i ränta på en ny Liebherr mobilkran – bara en av fördelarna.

2014 hade Alfab och Liebherr 77,8 % av svenska marknaden.

Vi kämpar ödmjukt vidare för att vara marknadens bästa partner – igår, idag och imorgon – stort tack för att ni väljer Familjen Alfab och Liebherr!